Trampoline

Tijdens de lessen trampoline voeren onze gymnasten reeksen uit op een dubbele minitrampoline. In deze reeksen combineren ze basissprongen, salto's en schroeven. Trampolinespringers hebben best geen hoogtevrees aangezien ze vaak hoog in de lucht zweven. Hij combineert tijdens zijn sprongen kracht, lenigheid, coördinatie en evenwicht.

Beginnelingen kunnen deelnemen aan onze recreatieve groep. Zij trainen twee uur per week en krijgen de basissprongen en basissalto's aangeleerd. Zij nemen niet deel aan wedstrijden.

Gymnasten kunnen deelnemen aan onze pre-competitiegroep. Tijdens de lessen krijgen ze de basissprongen en basissalto's aangeleerd en worden ze klaargestoomd om deel te nemen aan wedstrijden. Afhankelijk van de leeftijd trainen zij 3 of 4 uur per week. Zij nemen deel aan recreatieve wedstrijden.

Meergevorderde gymnasten gaan een stapje verder kunnen deelnemen aan onze competitiegroep. Tijdens de lessen worden de basissprongen herhaald en worden salto's en schroeven aangeleerd. Zij nemen deel aan wedstrijden. Elk jaar wagen onze gymnasten hun kans om provinciaal, Vlaams of Belgisch kampioen te worden in hun categorie.

Deze groep is enkel toegankelijk na selectie. Aan het eind van het seizoen worden proeflessen georganiseerd en beoordelen de trainers in welke groep de gymnast wordt toegelaten.

Contact: trampoexcelsior@hotmail.com

Lesgevers recrea trampoline

placeholder

Sita Ceulers

Hoofdmonitor

placeholder

Lisanne Coppens

Hulpmonitor

Lesgevers pre-competitie trampoline

placeholder

Kicky Ceulers

Hoofdmonitor

Lesgevers competitie trampoline

placeholder

Dorien Diedens

Hoofdmonitor

placeholder

Ilse De Booser

Hulpmonitor

placeholder

Yentl Tondeleir

Hulpmonitor

placeholder

Silke Rondas

Hulpdmonitor

placeholder

Jorgen Ravoet

Hulpmonitor