Algemeen reglement

Wees tijdig in de les.
Neem een sportieve, positieve en leergierige houding aan. Onze lesgevers bereiden telkens een leuke en gevarieerde les voor waarbij plezier, ontspanning en verbeteren van de turnvaardigheden op de eerste plaats komen.
Draag een sportieve outfit (short en t-shirt of turnpakje) waarin je goed kan bewegen. Turnen gebeurt liefst op blote voeten of turnpantoffels (die je enkel binnen gebruikt). Omkleden kan in de kleedkamer, maar laat nooit kostbare spullen onbewaakt achter. De turnkring draagt hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid.
De haren dienen zorgvuldig bij elkaar gehouden te worden. Juwelen en horloges zijn niet toegestaan.
Onsportief gedrag naar andere leden, pesten of vals spelen horen niet thuis in een sporthal en worden niet getolereerd.
Draag zorg voor het turnmateriaal.
Wees niet bang om hulp of tips te vragen aan onze lesgevers. Onze lesgevers kregen een uitgebreide opleiding en scholen zich jaarlijks bij zodat ze jou op de beste manier kunnen verder helpen.
Supporteren mag zeker. Ouders, broers, zussen en andere sympathisanten kunnen steeds terecht in de cafetaria tijdens de lestijden voor een hapje of een drankje. In de sporthal zelf wordt niet gegeten of gedronken.
Heb je als lid of ouder een probleem, meld dit zeker. Dit kan je doen door je hoofdtrainer(s), het bestuur of ons Aanspreekpunt Integratie (API), Annelies De Booser, aan te spreken.

Engagementsverklaring

Lees hier de engagementsverklaring

Privacyverklaring

Lees hier de privacyverklaring